powered by Agones.gr - Stoixima

Κυριακή 31 Μαρτίου 2013

Εφηβικό-Καταιγιστικός Διαγόρας


'Εύκολη εκτός έδρας επικράτηση για το εφηβικό του Διαγόρα στον αγώνα με αντίπαλο την ΑΕΡΑ Αφάντου σε ένα παιχνίδι που το τελικό σκορ 1-6 τα λέει όλα.
Κυρίαρχος σε όλη την διάρκεια του αγώνα ο Διαγόρας πέτυχε 3 τέρματα σε κάθε ημίχρονο με τους αρκετά μικρούς ηλικιακά παίκτες της ΑΕΡΑ να μην μπορούν να προβάλλουν αντίσταση.
Το σκορ άνοιξε πολύ νωρίς και συγκεκριμένα στο 2ο λεπτό ο Λάππας με ένα εξαιρετικό σουτ έξω από την περιοχή που κατέληξε στο δεξί παραθυράκι του αντίπαλου τερματοφύλακα.
Στο 10ο λεπτό του αγώνα ο Διαγόρας είχε δοκάρι όταν η απ ευθείας εκτέλεση φάουλ του Τριανταφυλλίδη κατέληξε στη συμβολή των δοκαριών.
Στο 13' ο κεφάτος Καραγιάννης κέρδισε πέναλτι, με τον Κεφαλάκη να μην καταφέρνει να το μετουσιώσει σε γκολ μια και ο τερματοφύλακας απέκρουσε στην αριστερή του γωνία.
Τέσσερα λεπτά αργότερα όμως ο Κεφαλάκης έκανε το 0-2 έπειτα από την παράλληλη μπαλιά του Καραγιάννη.
Στο 28' ο Καραγιάννης ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 0-3 όταν έπιασε την κεφαλιά έπειτα απο ωραία σέντρα του Κουλούμπρη.
Πρίν το τέλος του ημιχρόνου ο ΑΕΡΑ μείωσε σε 1-3 με πλασέ μέσα από την περιοχή έπειτα, απο λάθος της άμυνας του Διαγόρα.
Στο δεύτερο ημίχρονο ο Διαγόρας συνέχισε να σκοράρει και στο 48' ο Κεφαλάκης γύρισε στον Καραγιάννη μέσα στην περιοχή και με πλασέ ο δεύτερος έκανε το 1-4.
Στο 52' του αγώνα ο Καραγιάννης μπήκε από δεξιά, πλάσαρε όμορφα αλλά το πλασέ χτύπησε το δεξί κάθετο δοκάρι του ΑΕΡΑ.
Στο 57' ο Μηχάι πέρασε ωραία από αριστερά στον Κεφαλάκη,αυτός μπήκε στην περιοχή και με ψύχραιμο πλασέ έκανε το 1-5 για τον Διαγόρα.
Το σκορ έκλεισε ο Καραγιάννης στο 70' με το τρίτο προσωπικό του γκολ, όταν μπήκε στην περιοχή,πέρασε την μπάλα πάνω από τον αμυντικό και πρόλαβε την έξοδο του τερματοφύλακα κρεμώντας τον με μία εξαιρετική λόμπα.
Για τον Διαγόρα έπαιξαν οι: Μπάρδης, Μανδαλιός, Τριανταφυλλίδης, Κουλούμπρης, Αυγενικός, Λάππας, Φλεβάρης, Τσίγκος, Καραγιάννης,Καρελλάς, Κεφαλάκης.
Έπαιξαν και οι: Ρούφας, Γκρίζης, Μηχάι, Κυπριώτης ,Λορένζος 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου