powered by Agones.gr - Stoixima

Δευτέρα 4 Μαρτίου 2013

Ώρα για αποτέλεσμα;

Ο Διαγόρας μπορεί να μην κατάφερε στο Λαύριο να πάρει θετικό αποτέλεσμα όπως θα περίμεναν ορισμένοι , όμως άφησε για μια ακόμα φορά πολύ καλές εντυπώσεις και ήδη στους χώρους του περιφερειακού, συζητούνται οι τελευταίες καλές εμφανίσεις του γηραιού. Αυτό όμως στην ίδια την ομάδα δεν φτάνουν . Δεν αφήνουν κέρδος οι καλές εμφανίσεις που συνοδεύονται με αρνητικό αποτέλεσμα.
Ο γηραιός για μια ακόμα φορά, «πλήρωσε» στο Λαύριο δικά του λάθη, παρά το γεγονός πώς πραγματοποίησε πολύ καλή εμφάνιση.
Η 19η αγωνιστική φέρνει την Κυριακή στην Ρόδο, μια ομάδα που όπως δείχνουν τα πράγματα είναι στα μέτρα του Διαγόρα και μπορεί σε αυτό το μάτς να πάρει αυτό που θέλει. Ο Πέτρος Ρουτζιέρης και οι παίκτες του, πιστεύουν πώς μετά από τις πολλές καλές εμφανίσεις, ήρθε ο καιρός να πάρουν το θετικό αποτέλεσμα που θα αλλάξει πολλά πράγματα .
Η Τριγλία είναι μια ομάδα που βρίσκεται σε οριακή βαθμολογική θέση. Έχει ένα ντεζαβαντάζ στην προκειμένη περίπτωση, καθώς εκείνη έχει το άγχος κι όχι ο Διαγόρας που παίζει πλέον ελευθέρα, με δεδομένο το αποτέλεσμα το βαθμολογικό. .
Οι κυανέρυθροι ξεκινούν ουσιαστικά από αύριο την προετοιμασία τους για τον αγώνα αυτόν και περιμένουν μήπως αλλάξει η ημέρα διεξαγωγής, αν φυσικά το μετακινούμενο σωματείο το ζητήσει.
Οι ίδιοι θεωρούν πώς, θα πρέπει να πάψουν να τους βλέπουν οι αντίπαλοι σαν …σάκους του μποξ, καθώς τα στάνταρ στην ομάδα έχουν πλέον αλλάξει και πραγματοποιούν πολύ καλές εμφανίσεις .
Αγωνιστικά ο Πέτρος Ρουτζιέρης πίστευε και την Κυριακή πώς «Ο Διαγόρας είναι ακόμα σε στάδιο δημιουργίας κι ήρθε ο καιρός να κοιτάξουμε και για το θετικό αποτέλεσμα, χωρίς να βλέπουμε αριθμούς κι όσο χαμηλά κι αν είμαστε. Οι καλές ομάδες πρέπει να το μάθουν και αυτό κι ο Διαγόρας νομίζω πώς δημιουργείται και για τα αποτελέσματα»
Στον αγωνιστικό τομέα θα υπάρξουν προσθαφαιρέσεις, μιας και υπάρχουν πάντα στο περιφερειακό πρωτάθλημα οι απώλειες .
-Ο νεαρός Λάπας που πραγματοποιεί καλές εμφανίσεις όσες φορές κλήθηκε από τον προπονητή της ομάδας, γύρισε με πρόβλημα στον αστράγαλο κι επρόκειτο να επισκεφθεί γιατρό, για να πάρει την απαιτούμενη αγωγή.
-Εκτός ομάδας και για τον αγώνα με την Τριγλία θα είναι και πάλι ο Στέλιος Χατζηπέτρος, ο οποίος δεν γυμνάσθηκε ούτε και σήμερα.
-Αντίθετα με τους πιο πάνω, επανέρχεται στην ομάδα και είναι στην διάθεση του Πέτρου Ρουτζιέρη για τον αγώνα με την Τριγλία, ο Φράνς Ιμεραλιλάϊ ο οποίος εξέτισε στον αγώνα του Λαυρίου την ποινή της μιας αγωνιστικής από τις τέσσερις κίτρινες κάρτες.
gnominews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου