powered by Agones.gr - Stoixima

Σάββατο 8 Δεκεμβρίου 2012

Μπάσκετ-Ήττα στο Βενετόκλειο



Το πάλεψε αλλά δεν τα κατάφερε σήμερα στο βενετόκλειο ο Διαγόρας που ηττήθηκε από τους Άγιους Θεώδορους Αρχαγγέλου με σκορ 67-54.
Ανώτερη η ομάδα της Αρχαγγέλου στο ξεκίνημα που μπήκε δυνατά και προηγήθηκε με 14-1, με τον Διαγόρα να παίρνει μπρος μετά το 5', και να προσπαθεί να ισορροπήσει το παιχνίδι.
Σχεδόν σε όλη την διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου η διαφορά κυμαινόταν στους 7 με 10 πόντους, με τον Διαγόρα να μην καταφέρνει να μειώσει και να πλησιάσει αρκετά.
Αλλά και η ομάδα της Αρχαγγέλου να μην δείχνει ότι μπορεί να ξεφύγει στο σκορ, με το ημίχρονο να λήγει 36-26.
Στην τρίτη περίοδο άρχισαν τα μεγάλα προβλήματα για τον Διαγορα. στην αρχή με το τέταρτο φάουλ του Σκλήβα και μετά στο 27' τον τραυματισμό του Γκογκίδη( και ενώ η διαφορά ήταν στους 7 πόντους) που έτσι κι αλλιώς ήταν σε κακή μέρα.
Κάπου εκεί η ομάδα των Αγίων Θεοδώρων εκμεταλλεύτηκε τα προβλήματα στο έπακρο και ξέφυγε με πάνω από 15 πόντους  διαφορά με την τρίτη περίοδο να λήγει 57-42.
Διαδικαστικό το τέταρτο δεκάλεπτο με την ομάδα από την Αρχάγγελο να κρατάει εύκολα την διαφορά και τον Διαγόρα να μην μπορεί να κάνει κάτι για να αλλάξει την ροή του αγώνα,με το παιχνίδι να λήγει με σκορ 67-54.
ΑΓΙΟΙ ΘΕΟΔΩΡΟΙ ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΥ (Αρφαράς): Βογιατζής 24(1), Παπανικολάου 5(1), Φαρμακαλής, Κούτρης, Αμύγδαλος, Κάκας, Λαμπρόπουλος 2, Κωστάκης 2, Κούρος Π. 3, Πλατέλλας 5(1), Κούρος Ι. 26, Τρίμμης.
Γ.Σ. ΔΙΑΓΟΡΑΣ (Θωμίδης): Τερνέζης 6, Βιτζηλαίος 4, Γκορίτσας Λ. 2, Αντωνιάδης 17(4), Καλλιγάς 2, Γκορίτσας Τ., Βασίλογλου, Σκλήβας 16, Γκογκίδης 7.










Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου