powered by Agones.gr - Stoixima

Τρίτη 4 Δεκεμβρίου 2012

ΔΙΑΓΟΡΑΣ-ΘΥΡΑ 6- ΤΡΟΠΟΣ ΖΩΗΣ


Μπορεί ο Διαγόρας να ηττήθηκε την Κυριακή εντός αγωνιστικού χώρου αλλά εκτός από την ενθαρρυντική εικόνα του πρώτου μέρους στα αγωνιστικά, υπήρξε και άλλη μία ιδιαίτερα σημαντική και ενθαρρυντική εικόνα εκτός των τεσσάρων γραμμών.
Μιλάω για την εικόνα που παρουσίασε ο πυρήνας των οπαδών,ο σύνδεσμος των οργανωμένων φιλάθλων του Διαγόρα ''ΘΥΡΑ 6''.
Μετά το ατυχές περιστατικό της προηγούμενης εβδομάδας που όλοι γνωρίζουμε, πολλοί περίμεναν να εντοπίσουν (και ιδιαίτερα κάποιοι δημοσιογράφοι) το παραμικρό ψεγάδι στην συμπεριφορά των παιδιών της ''θύρα 6'' για να συνεχίσουν να ρίχνουν την λάσπη τους στον Διαγόρα και τους οπαδούς του.
Δυστυχώς για αυτούς η εικόνα και η συμπεριφορά της κερκίδας θύμισε άλλες εποχές...
Παλμός,τραγούδι,συνθήματα και απεριόριστη στήριξη στους μικρούς της ομάδας μας από την θύρα 6 σε συνδυασμό με την έστω προσωρινή βελτίωση στο αγωνιστικό κομμάτι δείχνουν ότι ο Διαγόρας μπορεί να είναι σε δύσκολη αγωνιστική κατάσταση αλλά τα δυσκολότερα σιγά σιγά αποτελούν παρελθόν.
Δεν είμαι μάντης να γνωρίζω αν τελικά ο Διαγόρας καταφέρει να κρατηθεί στις εθνικές κατηγορίες η θα αναγκαστεί να κάνει το ασανσέρ τοπικό και ξανά επιστροφή σε εθνική κατηγορία, αλλά αυτό που φαίνεται είναι ότι η διοίκηση αλλά και οι φίλαθλοι παρά τα προβλήματα είναι αποφασισμένοι να στηρίξουν την ομάδα οι μεν με πολύ δουλειά στα αγωνιστικά και μη και οι δε δίνοντας την ψυχή τους από τη εξέδρα κάθε Κυριακή, και που ζουν μέσα στην αγωνία για τον Διαγόρα τις υπόλοιπες ημέρες.
Φίλαθλοι που ακόμη και στην Δ εθνική αφήνουν δουλειές,οικογένειες,ταξιδεύουν 20 ώρες με το καράβι για την μεγάλη τους αγάπη τον Διαγόρα.
Φίλαθλοι που τυγχάνουν σεβασμό σε όλη την Ελλάδα,όπου και αν έχουν ταξιδέψει,που μιλάνε για αυτούς και αντίπαλοι οπαδοί που έρχονται στην Ρόδο.
Φίλαθλοι που δίνουν το παρόν σε ότι έχει σχέση με την ομάδα.Θα τους βρεις σε εντός έδρας αγώνες, σε εκτός έδρας στο ποδόσφαιρο,στο,μπάσκετ,στο βόλλευ, σε ποδηλασία,στον στίβο, σε παιδικά σε εφηβικά παιχνίδια.
Διότι γι αυτούς ο Διαγόρας δεν είναι ομάδα είναι ΤΡΟΠΟΣ ΖΩΗΣ...
Φίλαθλοι που δείχνουν πάνω από όλα ότι φοράνε παντελόνια και έχουν την μαγκιά να αναγνωρίζουν τυχόν λάθη τους βγάζοντας μέχρι και ανακοινώσεις ζητώντας συγνώμη δημοσίως (Στο κάτω κάτω όποιοι προσπαθούν καμιά φορά κάνουν και λάθη.Το ζήτημα είναι να τα αναγνωρίζεις και να μην ξανακάνεις τα ίδια λάθη στο μέλλον) χωρίς να κρυφτούν πίσω από το δάχτυλο τους με αποτέλεσμα να συσπειρώνουν την ομάδα.
Ο Διαγόρας είναι ένας.
Διοίκηση,προπονητές,παίκτες ,φίλαθλοι ο κάθε ένας από το πόστο του δηλώνει παρόν και το σωματείο είναι μιά γροθιά.
Υ.Γ. Το τελευταίο σχόλιο προς φίλους και εχθρους....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου