powered by Agones.gr - Stoixima

Κυριακή 14 Οκτωβρίου 2012

Εφηβικό- Πέρασε σαν σίφουνας


Σαν σίφουνας πέρασε το εφηβικό του Διαγόρα από τους Αγίους Αποστόλους αφού επικράτησε της ομάδας των Ιπποτών με 0-7.
Το συγκρότημα του Γιώργου Μόσχου αν και για ακόμη έναν αγώνα παρατάχθηκε με 7 απουσίες λόγω τραυματισμών δεν έχασε σε κανένα σημείο του αγώνα τον έλεγχο του παιχνιδιού και δεν δυσκολεύτηκε να πάρει την νίκη με εντυπωσιακό τρόπο.
Μόλις στο 8' ο Αυγενικός εκτέλεσε γρήγορα το φάουλ στο κέντρο πιάνοντας στον ύπνο την άμυνα των Ιπποτών,βρήκε τον Γκρίζη που αμέσως έδωσε αριστερά στον Κουλούμπρη που με σουτ στην δεξιά γωνία έκανε το 0-1.
Στο 28' ο Τριανταφυλλίδης βρήκε με κάθετη πάσα τον Κεφαλάκη σε θέση βολής που με ένα κοντρόλ και σουτ έστειλε την μπάλα στην αριστερή γωνία γράφοντας το 2-0.
Στο 33' ο Κεφαλάκης με εκτέλεση πέναλτι ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 0-3.
Στο δεύτερο ημίχρονο και συγκεκριμένα στο 45' ο Κουλούμπρης με μια επαφή πέρασε κάθετα στον Γκρίζη,αυτός με μια επαφή πάλι γύρισε στα όρια της περιοχής στον Αυγενικό που με δυνατό σουτ έστειλε την μπάλα πρώτα στο δεξί δοκάρι και στο βάθος της εστίας κάνοντας το 0-4 έπειτα από πολύ όμορφη ομαδική προσπάθεια και άψογο τελείωμα.
Στο 51' ο Τριανταφυλλίδης απέφυγε τον αντίπαλο του και με αριστοτεχνικό σουτ έξω απο την περιοχή σημάδεψε το αριστερό παραθυράκι ανεβάζοντας το σκορ στο 0-5
Στο 56' η σειρά του Γκρίζη να περάσει έξω από την περιοχή τον αντίπαλο του και με δυνατό δεξί σουτ   να στείλει την μπάλα στο αριστερό παραθυράκι κάνοντας το 6-0.
Τον χορό τον γκολ άνοιξε και έκλεισε ο Κουλούμπρης που στο 60' πλάσαρε μέσα απο την μικρή περιοχή για το 0-7 έπειτα απο ωραίο γύρισμα του Μαυρομάτη.
Πολύ καλό παιχνίδι από την ομάδα του Διαγόρα που είχε εύκολο έργο και δεν υστέρησε κανείς.
Το επόμενο παιχνίδι όμως ίσως κρύβει πολλές δυσκολίες μια και η ομάδα αντιμετωπίζει τον πολύ δυνατό Άρη Αρχαγγέλου.
Στο παιχνίδι κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή για τον θάνατο του διαιτητή Νίκου Κυπραίου.
Για τον Διαγόρα έπαιξαν οι: Μπαριανάκης, Μανωλάκης, Μανδαλιός, Σιδέρης, Τσιμπιδάκης, Κανάρης, Τριανταφυλλίδης, Αυγενικός, Κουλούμπρης, Γκρίζης, Κεφαλάκης.
Έπαιξαν και οι: Κουρούνας, Βισβίκης, Μαυρομάτης, Ρούφας, Σαμολαδάς, Μαντικός

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου