powered by Agones.gr - Stoixima

Σάββατο 1 Σεπτεμβρίου 2012

ΦΥΣΙΚΑ ΑΝΕΤΟΙΜΟΣ


Είπαμε η φετινή χρονιά θα είναι δύσκολη για τον Διαγόρα στο πρωτάθλημα της Δ εθνικής, γι αυτό και οι υπεύθυνοι της ομάδας αποφάσισαν από το πρώτο φιλικό της χρονιάς  να βάλουν δύσκολα στους πιτσιρικάδες του Μιχάλη Τσιβρινή, με σκοπό μέσα από τις δυσκολίες να ατσαλωθούν οι μικροί της ομάδας.
Εντάξει η ομάδα του Ιαλυσού είναι ομάδα που θα συμμετάσχει στο Β τοπικό αλλά όλοι γνωρίζουν την δυναμική της και τα προβλήματα της ομάδας του Διαγόρα φέτος.
Ο Μιχάλης Τσιβρινής το έκανε ακόμη δυσκολότερο, βάζοντας σχεδόν όλη την βασική εντεκάδα από την περσινή ομάδα νέων η οποία ναι μεν έχει ταλέντο αλλά έχει λίγες παραστάσεις και ελάχιστη εμπειρία,μια και το ζητούμενο είναι η προετοιμασία της ομάδας και όχι φυσικά το αποτέλεσμα...
Σε αυτό αν συμπληρώσουμε και τις 2 εβδομάδες μόλις προετοιμασίας του Διαγόρα με διπλές προπονήσεις, όλοι καταλαβαίνουν σε τι κατάσταση από άποψη λειτουργίας ομάδας και φυσικής κατάστασης-κόπωσης των παικτών βρίσκετε η ομάδα.
Τέλος ο προπονητής του Διαγόρα δεν είχε στην διάθεση του όλα τα φετινά αποκτήματα της ομάδας αυξάνοντας κι άλλο τον βαθμό δυσκολίας του παιχνιδιού.
Παρόλα αυτά οι μικροί έδειξαν ότι η ψυχή και το πάθος περισσεύει(για ομάδα του Τσιβρινή μιλάμε άλλωστε) όπως και ο ενθουσιασμός γι αυτό και μπήκαν δυνατά στο πρώτο δεκάλεπτο προσπαθώντας να κρατήσουν τον έλεγχο του αγώνα.
Όσο όμως η ώρα περνούσε ο Ιάλυσος γινόταν όλο και καλύτερος και πήρε μιά εύκολη ουσιαστικά νίκη με σκορ 3-1.
Φάσεις και γκολ
12’ Σουτ του Μπαρτσελό μπλόκαρε εύκολα ο Τύρρελης.
13΄ Σέντρα του Παφιάκη από αριστερά προ Δράκου με προβολή ο Χατζηπέτρος στην προσπάθεια να αποσοβήσει το γκολ έκανε το 1-0 (αυτογκόλ)
17΄ Χατζηπετρος με απευθείας εκτέλεση φάουλ, έστειλε τη μπάλα στο δεξί «παραθυράκι» όμως ο Κεφάλας απογειώθηκε και εντυπωσιακά έδιωξε σε κόρνερ.
22΄Απευθείας εκτέλεση φάουλ του Γκινή ελάχιστα άουτ.
25’ Σέντρα του Παφιάκη, κεφαλιά του Σταυλά, απέκρουσε δύσκολα σε κόρνερ ο Τύρρελης.
35΄Μπαρτσελό και Δράκος άλλαξαν τη μπάλα με τον τελευταίο να πασάρει στον Παφιάκη που με πλάσε πέρασε τη μπάλα πάνω από το σώμα του Τύρρελη πετυχαίνοντας το 2-0
39΄Σέντρα του Παφιάκη στην προσπάθεια του να γίνει κάτοχος της μπάλας ο Σταυλάς ανατράπηκε και ο Ράδος έδειξε το σημείο του πέναλτι. Το εκτέλεσε εύστοχα ο Μπαρτσελό 3-0
42'Ο Διακάκης έκλεψε την μπάλα απο δεξιά μπήκε ωραία στην περιοχή και σέρβιρε στον Ζούνη στο πρώτο δοκάρι που με προβολή μείωσε σε 3-1.Ο Διακάκης αφιέρωσε την ωραία του ενέργεια που έφερε το γκολ στον πατέρα του που τον παρακολουθεί εδώ και λίγες μέρες από ψηλά.
67΄Από εκτέλεση κόρνερ του Παφιάκη ανάποδο ψαλίδι του Δράκου η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα όμως το γκολ ακυρώθηκε διότι προηγήθηκε επιθετικό φάουλ.
70΄ Σέντρα του Γιαλλούση σουτ στην κίνηση του Παφιάκη απέκρουσε δύσκολα σε κόρνερ ο Τόππος.
Ιάλυσος(Παρασκευόπουλος Δημήτρης): Κεφάλας, Χατζημιχαήλ, Μπιγκό, Μαλλιάκας, Πιτσουρδάκης,Κρομμύδας,Ντεμ Κόλι, Μπαρτσελό, Παφιάκης, Σταυλάς, Δράκος. Έπαιξαν και οι Σαχίνης, Γκλάβας, Γιαλλούσης, Ζωάννου.
Διαγόρας(Τσιβρινής Μιχάλης): Τύρελλης, Ιμεραλιλάι,, Αρφαράς,Διακάκης, Σκυλλαράκης(32΄Ζούνης), Γαμπιεράκης, Μιχαλόπουλος, Γκινής, Χατζηπέτρος, Καραγεωργίου, Φλεβάρης. Αγωνίστηκαν και οι Τόππος, Πόκιας, Ζούνης,Κιόσκου,Μπάρδης,Χαρτοφύλης,Τσαγκάρης,Ζωάννου,Μαλλιάκας,Μπότσης,Καραγιαννης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου