powered by Agones.gr - Stoixima

Σάββατο 25 Φεβρουαρίου 2012

ΗΤΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΕΦΗΒΙΚΟ ΤΟΥ ΔΙΑΓΟΡΑ



Την πρώτη της φετινή ήττα γνώρισε η ομάδα του εφηβικού του Διαγόρα σήμερα με αντίπαλο τον ψυχωμένο Άρη Αρχαγγέλου με σκόρ 1-2.
Απο την αρχή του παιχνιδιού φάνηκε πως η ομάδα του Γιώργου Μόσχου δεν ήταν σε καλή μέρα,αφού δεν έκανε αυτό που συνηθίζει,δηλ.να πιάνει τον αντίπαλο απο τον λαιμό.
Έτσι το πρώτο δεκάλεπτο το παιχνίδι είχε μια ισορροπία χωρίς κάτι σημαντικό.
Κάπου εκέι η ομάδα του Διαγόρα άρχισε να ανεβαίνει, αλλά φαινόταν ότι εξακολουθούσε να υπάρχει πρόβλημα μονόπλευρης ανάπτυξης από δεξιά και αυτό βοηθούσε την αντίπαλη ομάδα να μην κινδυνέψει ουσιαστικά, συν το γεγονός ότι η αμυντική γραμμή της ομάδας φαινόταν ότι είχε αρκετά προβλήματα όποτε προσπαθούσαν οι αντίπαλοι να κάνουν αντεπίθεση.
Σε μια από αυτές ο Άρης κέρδισε κόρνερ.Μετά την εκτέλεση του και διώξιμο της άμυνας ο Αλαγιάλι προσπάθησε με τάκλιν να σταματήσει σουτ καλών προϋποθέσεων του αντίπαλου αλλά δεν πρόλαβε με αποτέλεσμα να υποπέσει σε πέναλτι.
Το πέναλτι ήταν εύστοχο και στο 22 έγινε το 0-1
Αμέσως ο Διαγόρας προσπάθησε να απαντήσει χάνοντας μεγάλη ευκαιρία στο 26 όταν το σουτ από τα όρια της περιοχής, του κινητικού στο πρώτο ημίχρονο Τριανταφυλλίδη,έπειτα από την δύσκολη  απόκρουση του τερματοφύλακα χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι.
Στο 30 ο Γιώργος Μόσχος που μάλλον δεν θα πίστευε στα μάτια του από την εικόνα της ομάδας έκανε την πρώτη του αλλαγή βάζοντας τον επιθετικό Νίκο Καρελλά..
Απο εκεί και μέχρι το τέλος του ημιχρόνου είχε την υπεροχή ο Διαγόρας αλλά χωρίς κατι το αξιοσημείωτο παρα μόνο την συνεχιζόμενη αστάθεια της άμυνας με εξαίρεση τον Καρασάββα ο οποίος ήταν πιο σίγουρος για τις επιλογές του.
Με το ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου μπήκε στο παιχνίδι ο Καζάντης δεξιά και μεταφέρθηκε στον άξονα ο Λάππας παίζοντας δίπλα απο τον Τριανταφυλλίδη.
Ο Διαγόρας μπήκε αλλαγμένος προς το καλύτερο στο δεύτερο μέρος κλείνοντας τον Άρη στα καρέ του.
Η πίεση καρποφόρησε στο 49 όταν ο Διαγόρας κέρδισε πέναλτι, έπειτα από χέρι μέσα στην περιοχή, το οποίο ανέλαβε να εκτελέσει εύστοχα ο Κεφαλάκης κάνοντας το σκορ 1-1.
Ο Διαγόρας συνέχιζε από εκεί και πέρα να πιέζει στο μισό γήπεδο τον Άρη αλλά χωρίς ουσία και καθαρό μυαλό.
Έτσι φτάσαμε στο 64 στην φάση που έκρινε τον αγώνα.Έπειτα απο λάθος μεταβίβαση του Κουρούνα στον τερματοφύλακα Οικονόμου, εκείνος δεν έδιωξε σωστά στέλνοντας την μπάλα στον αντίπαλο,ο οποίος δέχθηκε το μαρκάρισμα του Κουρούνα μέσα στην περιοχή, κερδίζοντας ένα αμφισβητούμενο πέναλτι,κάτω από τις διαμαρτυρίες των παικτών του Διαγόρα.
Το πέναλτι ήταν εύστοχο και  έγινε το 1-2 με τους νεαρούς παίκτες του Άρη να πανηγυρίζουν έξαλλα το γκολ.
Στην συνέχεια ο Διαγόρας όσο περνούσε η ώρα είχε μεν την μπάλα στην κατοχή του, αλλά ήταν πολύ αγχωμένος με συνεχόμενα λάθη με αποτέλεσμα να γίνετε όλο και πιο ακίνδυνος.
Στο 32 η είσοδος του Αυγενικόυ τάραξε λίγο τα νερά στην άμυνα του Άρη με κάποιες καλές ενέργειες του μικρού αλλά το σκορ δεν άλλαξε.
Σήμερα έσπασε το σερί νικών του Διαγόρα στον 13ο αγώνα της χρονιάς και πιθανόν να έχει συγκάτοικο στην κορυφή της βαθμολογίας.
Δεν πειράζει όμως και οι ήττες μέσα στο πρόγραμμα είναι και χρειάζονται για να μαθαίνουν οι μικροί απο τα λάθη τους και να βελτιώνονται.Απλά σήμερα αδίκησαν τους εαυτούς τους.Δεν έπαιξαν όπως ξέρουν και όπως μπορούν.Ίσως να ήταν κακή μέρα γενικά.
Δεν είναι μυστικό οτι το ποδόσφαιρο θέλει εκτός των υπολοίπων 3 βασικά στοιχεία: Δουλειά,δουλειά,δουλειά...
Για την ομάδα μας έπαιξαν: Οικονόμου, Κουρούνας, Κυπριώτης, Κουρούνας, Καρασάββας Γ., Αλαγιάλι, Τριανταφυλλίδης, Λάππας, Κουλούμπρης, Καραγιάννης, Κεφαλάκης.
Επίσης οι: Καρελάς, Καζάντης, Αυγενικός.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου