powered by Agones.gr - Stoixima

Σάββατο 11 Φεβρουαρίου 2012

ΝΙΚΗ ΤΟ ΕΦΗΒΙΚΟ ΤΟΥ ΔΙΑΓΟΡΑ

Εύκολα θα μπορούσαμε να πούμε επικράτησε το εφηβικό του Διαγόρα επί του Φοίβου Κρεμαστής στο γήπεδο του καρακόνερου. Καθώς η ομάδα του Φοίβου άντεξε μόνο το πρώτο δεκάλεπτο και από εκεί και πέρα έγινε η εντέκατη ομάδα σε έντεκα αγώνες που γνώρισε την ήττα από το συγκρότημα του Γιώργου Μόσχου, η οποία καθάρισε την υπόθεση νίκη από το πρώτο ημίχρονο.
Την αρχή την έκανε στο 11 ο ορεξάτος Καμμάς με ωραία ατομική προσπάθεια ,πέρασε έξω απο την περιοχή την μπάλα πάνω απο τον αντίπαλο του,μπήκε στην περιοχή και πλάσαρε κάνοντας το 1-0.
Το δεύτερο γκολ ήρθε δύο λεπτά αργότερα πάλι από ωραία ατομική προσπάθεια ,αυτή την φορά του Κουλούμπρη που μπήκε στην περιοχή περνώντας τον αντίπαλο, και σκάβοντας την μπάλα πάνω απο τον εξερχόμενο αντίπαλο τερματοφύλακα κάνοντας το 2-0.
Στο 18 Καμμάς ξαναχτύπησε κάνοντας το 3-0 ,έπειτα απο κάθετη πάσα του Λάππα στα δεξιά, το σπρίντ του Κεφαλάκη και το γύρισμα του στην μικρή περιοχή στον Καμμά που πλάσαρε εύκολα.
Στο 32 την σκυτάλη στο σκοράρισμα ανέλαβε ο Κεφαλάκης, οταν οι ρόλοι αντιστράφηκαν, με τον Καμμά να μοιράζει ωραία την μπάλα λίγο πάνω από το κέντρο στον Κεφαλάκη και με ενα σλάλομ ανάμεσα απο αντιπάλους έφτασε στα όρια της περιοχής κάνοντας το πλασέ για το 4-0.
Το τελικό 5-0 έγινε στο δεύτερο ημίχρονο στο 48 πάλι με τον Κεφαλάκη που κινήθηκε  έξω από την περιοχή και δεξιά και αφού απαλλάχθηκε από τον αντίπαλο, έστειλε την μπάλα στο αριστερό παραθυράκι της εστίας, μην αφήνοντας  κανένα περιθώριο στον αντίπαλο τερματοφύλακα.
Κανένας απο τους παίκτες μας δεν υστέρησε αλλά ιδιαίτερα καλή παρουσία είχαν ο Καμμάς που ήταν σχεδόν σε όλες τις φάσεις μέσα και δυσκόλεψε πολύ το έργο των αντιπάλων,ο Κεφαλάκης που έκανε εξαιρετικό παιχνίδι παρά τα σκληρά μαρκαρίσματα που δέχθηκε και ο Κουρούνας στο κέντρο της άμυνας που πραγματικά έβγαλε απο το μυαλό των αντιπάλων την πιθανότητα να γίνουν απειλητικοί παρά μόνο με κάποια γεμίσματα από στημένα τα οποία έβγαζε εύκολα η άμυνα μας.Πραγματικά απροσπέλαστος.
Για την ομάδα μας έπαιξαν οι: Μπαριανάκης,Αλαγιάλι,Κουρούνας,Κρασάββας Γ.,Κουρούνας,Κυπριώτης,Λάππας,Κουλούμπρης,Καραγιάννης,Κεφαλάκης,Καμμάς.
Επίσης και οι : Καρασάββας Μ.,Τσίγκος,Αυγενικός,Παυλίδης,Μανταλιός.
Δείτε φωτογραφίες απο τον αγώνα.


ο Καμμάς με τον προσωπικό του αντίπαλο

Καμμάς και εδω

Αντώνης Κυριώτης  

με το 11 στην πλάτη ο Μάρκος Κουλούμπρης

Υπο το βλέμμα του Μόσχου.

Απο αριστερά προς δεξιά Καραγιάννης,Λάππας,Καμμάς

Με το 7 στην πλάτη ο Θέμης Κεφαλάκης

Ο Μάριος Αυγενικός  σε μια προσπάθεια

1 σχόλιο: